dinsdag 27 oktober 2009

Welkom bij de Karmic Koala Releaseparty!

header

Karmic Koala In oktober komt er een nieuwe release uit van Ubuntu, Karmic Koala of 9.10. Deze release onderscheidt zich in snelheid en pracht. Een nieuwe release moet worden gevierd! Dat doen we door overal in het land verschillende parties te houden. Daar hoor je alles over de nieuwe Ubuntu en krijg je hulp bij het installeren.

Karmic Koala betekent opstarten binnen 30 sec., mooie effecten, een systeem dat volledig naar eigen wens is aan te passen. Naast de programma's die standaard met Karmic Koala mee komen is er ook een zeer uitgebreid aanbod aan programma's zo te installeren, slechts een paar klikken.

Dat alles en dan ook nog gratis, dat is Ubuntu. Het wordt ontwikkeld door mensen die worden gedreven de wereld te laten meegenieten van het beste van Open source. Kennis die beschikbaar is, moet voor iedereen toegankelijk zijn.

Op de releaseparties kunt u meer te weten komen over dit interessante besturingssysteem. U kunt presentaties bijwonen, in contact komen met andere gebruikers en hulp krijgen bij de installatie hulp.

Meer info over de release parties kunt u hier vinden: releaseparties

Geen opmerkingen:

Een reactie posten